thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Blokhutten Laagste Prijs Garantie

Hillhout douglas buitenverblijf plat dak premium | 900 x 400 cm

Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Blokhutten Laagste Prijs Garantie
Aanbevolen combinaties
Buitenverblijf laten plaatsen?
Laat je buitenverblijf plaatsen door een professional

Wil u de buitenverblijf door ons laten plaatsen of heeft u vragen over deze buitenverblijf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Neem contact op
Artikelomschrijving
Hillhout douglas buitenverblijf plat dak premium | 900 x 400 cm
SKU nummers: HH1022711

Een mooie overkapping of een tuinhuis realiseer je zo met deze alleskunner. Het buitenverblijf Premium heeft een landelijke stijl en is gemakkelijk in te delen naar eigen wens. Zo kan je gemakkelijk een berging creëren voor wat extra opslagruimte, maar ook een meer open variant met bijvoorbeeld glazen puien en schuifwanden. Het verblijf is de basis, de exacte invulling is aan jou. 

 

Hillhout douglas buitenverblijf plat dak premium

Hillhout douglas buitenverblijf plat dak premium is verkrijgbaar in 3 dieptematen, 310 cm, 360 cm en 400 cm. De nokhoogte is 261 cm en de doorloophoogte is 224 cm. De overkapping heeft een dakoverstek aan de voorzijde van 29 cm. Het geschaafde douglas buitenverblijf kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte, voorbewerkte en geschaafde staanders, schoren, balken, boeilijsten en dakbeschot.

 

Constructie

Het buitenverblijf is vervaardigd van gedroogd en geschaafd Lariks/Douglas waardoor het buitenverblijf onbehandeld een minimale levensduur heeft van circa 15 jaar. Lariks/Douglas heeft daarnaast door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. Om de Douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het Douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

 

Levering als bouwpakket

Het buitenverblijf bestaat uit een bouwpakket van voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen is.

 

 Afmetingen

  • Funderingsmaat: 892 (B) x 399 (D) cm
  • Buitenmaat dak: 901 (B) x 433 (D) cm
  • Hoogte: 261 cm
  • Doorloophoogte: 224 cm

 

Specificaties constructie

  • Houtsoort: Geschaafd Noord-Europees