thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Blokhutten Laagste Prijs Garantie

Westwood douglas overkapping Robuust, 400 x 400 cm, combinatie 5, zwart gespoten

PRODUCT SAMENSTELLEN EN BESTELLEN PRODUCT SAMENSTELLEN EN BESTELLEN
thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Blokhutten Laagste Prijs Garantie
Buitenverblijf laten plaatsen?
Laat je buitenverblijf plaatsen door een professional

Wil u de buitenverblijf door ons laten plaatsen of heeft u vragen over deze buitenverblijf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Neem contact op
Artikelomschrijving
Westwood douglas overkapping Robuust, 400 x 400 cm, combinatie 5, zwart gespoten
SKU nummers: WWDOOVRO400400C5ZW

Geniet van het buitenleven onder uw eigen Douglas overkapping! De overkapping Robuust kenmerkt zich door zijn strakke uitstraling. De fijnbezaagde, extra, breede staanders geven de overkapping een robuuste uitstraling. Vandaar de naam!  

 

Omschrijving

Douglas overkapping Robuust heeft een breedte van 400 cm en een diepte van 400 cm. De nokhoogte van het buitenverblijf is 250 cm en de doorloophoogte van de overkapping is 235 cm. De overkapping Robuust is een bouwpakket waarmee je het hout zelf op maat maakt, zoals het inkorten van de dakbalken en het inkepen van de palen. Voor de echte doe-het-zelver eenvoudig op te bouwen aan de hand van de bijgeleverde opbouwinstructie.

 

Constructie

De douglas overkapping is vervaardigd van duurzaam fijnbezaagd douglas, waardoor de overkapping onbehandeld een minimale levensduur heeft van 15 jaar. Douglas heeft door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. Om de douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

Het platte dak is opgebouwd uit fijnbezaagd douglas dakbeschot en kan waterdicht worden afgewerkt met epdm dakfolie en aluminium daktrimmen. Daarnaast is er een hemelwaterafvoerset, inclusief epdm dakdoorvoer, verkrijgbaar in pvc en zink.

Wil je graag extra lang genieten van jouw overkapping? Met de juiste verlichting kan je net zo lang buiten blijven zitten als je wilt. En met een elektrische terrasverwarmer verleng je het buitenseizoen, ook wanneer de dagen kouder worden zit je zo lekker buiten.

 

Levering als bouwpakket

De douglas overkapping robuust is gemaakt voor de echte doe-het-zelver. Het buitenverblijf wordt geleverd zonder voorbewerking, maar met een duidelijke opbouwinstructie, waarmee je de onderdelen zelf op maat Comaakt.

 

Combinatie 5

Combinatie 5 bestaat uit de overkapping met een enkelzijdige achterwand, twee keer een enkelzijdige zijwand en een enkelzijdige voorwand inclusief douglas enkele deur 8-ruits. De wanden bestaan uit douglas zweeds rabat planken van 195 mm, regelwerk en bevestigingsmateriaal. Onze zwarte Zweeds Rabat planken worden twee keer zwart gespoten voor een dekkende zwarte kleur én een langere levensduur. De zwarte kleur (RAL 9005) blijft jarenlang mooi en vergrijsd niet snel.

 

Inhoud

 • Douglas overkapping 400 x 400 cm
 • Opbouwhandleiding
 • Bevestigingsmateriaal
   


Afmetingen

 • Funderingsmaat: 400 (B) x 400 (D) cm
 • Buitenmaat dak: 400 (B) x 400 (D) cm
 • Hoogte: 250 cm
 • Doorloophoogte: 235 cm
   


Specificaties constructie

 • Houtsoort: Fijnbezaagd Noord-Europees douglas
 • Bewerking constructie: Onbehandeld
 • Verduurzaming wanden: 2x Zwart gespoten
 • Douglas staanders: 20 x 20 cm
 • Douglas ringbalk: 7 x 20 cm
 • Douglas gordingen: 5 x 15 cm
 • Douglas dakbeschot: 1,8 x 14,5 cm
   


Meer mogelijkheden

Dit prachtige buitenverblijf is naar eigen wens uit te breiden met wanden. Zo creëer je extra privacy en kan je optimaal genieten! 

Wil je de overkapping door ons laten plaatsen of heb je vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Experience Center
Bekijk onze projecten >

Laat je inspireren door projecten die met onze producten zijn gerealiseerd

Specificaties
Algemeen
ID
65252
EAN
6094149248212
Houtsoort
Douglas
Verduurzaming
Gespoten - Zwart
Type
Buitenverblijf
Uitvoering
Westwood - Robuust
Afwerking
Fijnbezaagd
Mogelijkheid tot maatwerk
Nee
Type bouwpakket
Doe-het-zelf
Materiaal
Hout
Dimensies & Maten
Diepte dak cm
400 cm
Breedte dak cm
400 cm
Breedte funderingsmaat cm
400 cm
Diepte funderingsmaat cm
400 cm