Onze merken

Excluton

Producent van betonnen bestratingsproducten en leverancier van producten voor de tuininrichting en Openbare Ruimte.

hello banner background image

Over…

 

Excluton biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Ruim 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van ruim 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte. Excluton levert aan steenspecialisten, bouwmarkten, tuincentra, hoveniers, wegen- en utiliteitsbouw en de overheid.

Duurzaamheid staat hoog in hun vaandel en zij zijn dan ook trots dat zij kunnen melden dat zij voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid zijn beloond met het zilveren Cradle to Cradle certificaat!

Dit betekent dat hun producten van beton, natuursteen en keramiek niet alleen in allerlei tuintypes kunnen worden toegepast maar ook nog eens aansluiten op de hedendaagse duurzaamheidseisen.

block background
Vanaf
49,95
Flagstones Karistos Black 20-35 mm (Prijs per m2)
Ontdek nu ›

De kwaliteit van het grote aanbod van Excluton heeft al veel van onze klanten gelukkig mogen maken. De constante uitbreiding en verbetering van de producten maakt Excluton een van onze succesvolste leveranciers! Bekijk hiernaast de aflevering van William op Woensdag, waarin een kijkje wordt genomen bij Excluton!

Excluton wordt door onze klanten beoordeeld met 4,4 van de 5 sterren!

4.4/5

Uit 124 reviews – 2019 NuBuiten

Alle producten van
Excluton