Onze merken

WEKA

WEKA Holzbau GmbH is een Duits bedrijf met gevoel voor traditie, dat gespecialiseerd is in het veredelen van Noord-Europees hout.

hello banner background image
block background
Designhuis 213B Gr.1 | 240x541 cm | Antraciet
Vanaf € 3559,-
Ontdek het hier

Over…

Omdat de producten van de natuurlijke grondstof hout worden gemaakt, moeten hun ingenieuers en consttructeurs over veel materiallkennis beschikken en zeer nauwkeurig kunnen werken – aleen zo worden goed doordachte producten ontwikkeld. 

Schrijnwerkers, meubelmakers en timmerlieden zetten zich volledig in, om een betrouwbaar en perfect afgewerkt producten te maken. Omdat WEKA ook bij zijn medewerkers uitgaant van kwaliteit en specifieke kennis, is iedereen daar meester in zijn vak – want alleen op die manier voldoen onze tuinhuizen, carports, saunahuizen en paviljoenen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

De bomen die wij gebruiken voor ons hout, komen uit Noord-Europese bossen en hadden veel tijd om langzaam te groeien. Daardoor krijgt het hout een zeer hoge dichtheid en sterkte. U kunt er zeker van zijn dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe WEKA-product. 

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service.

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten van WEKA? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

block background
Tuinhuis 323 | 198x148 cm
Vanaf € 925,-
Ontdek het hier

Alle producten van
WEKA